e-books een nieuwe vorm van informatie-overdracht

e-books een nieuwe vorm van informatie-overdracht

Het boek industrie grafdelver of redder van de scan? Hoe e-boeken en in de grafische industrie positie in Hongarije? Zinvol over de bescherming van het exemplaar? En facebook in de marketing? Onder andere dingen die ze aan het praten waren over de DBP Hongarije en de Creatieve tweede boek marketing conferentie.

hoe om te beginnen met e-reading

hoe om te beginnen met e-reading“Op het moment, een haarbreed van de engelse boek editie van de hongaarse zenepiac lot” – sommázta de markt status van Bodo Balazs, de AFDELING van Media-Educatie en Research Center onderzoekers, die, volgens het drm (digital rights management, lees: de bescherming van het exemplaar) of de muziek met de e-boeken geval niet werkt nooit, en nooit zal werken, dat is een misleiding. Deze demonstratie zal worden een paar seconden tot het breken van een tegen kopiëren zijn beveiligd e-book, daar op het podium.

In bodo, op basis van het e-book prijzen probleem, volgens hem, die momenteel in de secundaire markten is het nodig om te corrigeren, ofwel, de tweede-hands boeken met een level moet je een prijs. Daarnaast is de toegang manieren zijn beperkt, een heleboel keer geen institutionele pakket kan niet worden regelmatig boeken te lezen, of gewoon een hoofdstuk, en, bijvoorbeeld, het universitair onderwijs deze zijn echt voor de hand liggende toepassingen. Bodo zegt dat de enige manier om gratis toegang tot het inschakelen van de werken.

Grote Bela, de de de Kner drukkerij commercieel directeur, volgens deze radicale positie kan niet worden gehouden, hij is ook wel bekend als uitgevers van boeken, die hebben gehad om hun activiteiten te staken, omdat de boeken binnen een paar dagen geüpload met het delen van bestanden. Nagy, in contrast, bijvoorbeeld een bescherming van het systeem wordt voorgesteld, die tot het e-book koper kan worden geïdentificeerd, met het boek in elk onderdeel van het watermerk te worden, dus zelfs monitor gefotografeerd is herkenbaar door het boek. In feite, is goed thuis in de statistieken kan worden

e-books en pdf-wat is het verschil

e-books en pdf-wat is het verschilSárközy Michal, het Zaad Vrijkomen van de editor in chief van Andrew Wylie, de wereld ‘ s meest beroemde literair agent van woorden, die, volgens het boek de industrie is op dit moment de tijd 96 procent van die besteden om over te praten – dat wil zeggen de e-book-van – die momenteel het verkeer is 4%. Sarkozy dus ik samengevat,

wat voor soort uitdagingen een probleem voor, wanneer het proberen om uw product aan de consument , wat is de rol van de uitgever, hoe de druk op de staat of de gemeenschap de media. Laatste kracht borstel Szabó Gergő, HVG Online media afdeling van de hoofd-en Webisztán blog eigenaar, die sprak over de manier waarop we consumeren teksten online, en hoe het ons raakt op de community-site door mensen van de mening. En last but not least: hoe kunt u gebruik maken van deze kracht een uitgever.

Dr. Zwak Als de advocaat van de Karoli Gaspar Gereformeerde Universiteit, de wees, d.w.z. zonder dat een wettelijke opvolger is nog onbekend of ongrijpbare szerzőjű werkt probleem, je het over hebt. Dit is een veel belangrijkere vraag dan we denken, want de British Library beschermde werken op de helft van deze, volgens een onderzoek en alle europese bibliotheek-beschermde werken, minstens 19 procent van een weeskind, dat is een enorm aantal. Het gratis gebruik van één van de eu-richtlijn is niet mogelijk, maar van land tot land, verschillende strategieën bestaan voor deze werken de waardering is waar je verwacht van de gebruiker om te zoeken op auteur, waar op sommige plaatsen de staat moet de royalty ‘ s te betalen (bijvoorbeeld thuis), anders is er geen verwachting.

    Write a Reply or Comment

    Your email address will not be published.


    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>