Papieren boeken zijn nog steeds in de mode !

Bij ons en ook u– schoon, evenals review uitnodigen van Cignag faciliteit , die de coördinatoren van de campagne “papier voor een nieuw boek.” De inspanning, aangehouden voor het 6e opeenvolgende jaar en dit jaar zal worden georganiseerd in 6 steden. In elke stad is het aanvaard met de steun van de gemeenschap en de gemeenschap papieren boeken, dit evenement is een onderdeel van de plannen van de sociale gelegenheden van de stad, onder het beschermheerschap van de burgemeester .

papieren-boeken

Snimiti ons hoe het is mogelijk om te obogatili van milieu cultuur papieren boeken van de kinderen

Zoals ons team geloven dat zeer vroege herkenning verhogen over het belang van recycling evenals verschillende inzameling van afval is zeer belangrijk, staten Sean Kaliberova, organisator van de activiteit. Echter parallel met deze willen wij hen uit te nodigen tot het lezen. Sinds de jongeren moeten weten dat het allemaal onderdeel van hetzelfde geheel, dat alles wat we toevoegen aan onze israstage. En ook als het afval wordt verzameld afzonderlijk, als we bezien gids, het zal ons veel beter mensen.

Propositie campagne “Oud papier voor het merk nieuwe boek,” ze zijn zeer duidelijk: jongeren en hun mama ‘s en papa’ s of vrienden moet verzamelen alsmede het leveren van 5 kg papier voor hergebruik en in ruil krijgen ze nieuwe publicaties van de selectie, die 11 toonaangevende auteurs in het land. Siena papieren boeken gevonden dat, ondanks hoeveel papier een kind meer dan het aangegeven aantal zal zeker brengen, krijgt u maar één boek. Maar als je 10 of meer extra kilo ‘ s voor jongeren zeker een volledig gratis publicatie– schandaal blad “eco-vriendelijke blik” EKOPAK.

De planner herinnerd dat het krijgen van alle soorten papier: wij worden Vaak gevraagd of we dik papier. Natuurlijk, goed te keuren. Breng Kranten, publicaties, oud papier, folders, karton, kartonnen dozen, papieren verpakking.

Elk van de dingen gepland voor alle leeftijden, beloofde Siena Kaliberova. We constant proberen om kinderen die betrokken bieden een uitgebreide selectie van titels en hun obrazuemoe. Daarom hebben we boeken voor de jongste lezers– een verzameling van factoren, kleuren, tellen, maar er zijn mensen die odraslih voor kinderen.

Het is noodzakelijk om te erkennen dat kinderen die van plan zijn om een publicatie

Vaak de ouders het kind in uw huis. Of, als een kwestie van feit, oma ‘s en ook opa’ s die zeker de walele dat Obrador hun kleinkinderen, die op zichzelf is prachtig, maar we willen de jongere om de ervaring van de sfeer en gewoon ondergaan het hele proces te begrijpen en ook echt te voelen. Daarom vragen we dat het kind zich betrokken ons te verplaatsen papier, na die betrekking hebben op de stand met publicaties en ook alleen kiezen voor een boek.

In elke stad zal bestaan en het welkom programma, waarvan een van de regionale zingen team zo goed als samen. Wij leveren de jongeren de mogelijkheid om artistiek te Uiten. Elke stad zal zeker een schepsel theater, die reis met ons mee naar de functie van een programma voor kinderen, voorzien van Sean Kaliberova.

Zal zeker intrigerend proeven, wedstrijden en ook video-games, waarin alle deelnemers kunnen winnen van papieren boeken en diverse andere prijzen geleverd door sponsors en partners. Evenals, uiteraard, bereid je voor op een geweldige deal van muziek, games en leuke momenten.

    Write a Reply or Comment

    Your email address will not be published.


    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>