welke boeken brengen ons leven

welke boeken brengen ons leven

Lezen gelukkig vele gunstige effecten – niet slechts vijf, maar we hebben geprobeerd een aantal van deze meer spannend in de diepte te bestuderen. Dus als we lezen wat…  We onszelf te leren kennen ,  “Voor de literatuur om het bewustzijn te verhogen? Goed, natuurlijk! Maar ik heb niet gezien een man die wandelt in de bibliotheek, alsjeblieft, ik ben niet bewust genoeg, geef me een boek,” zei hij met een gevoel van humor Hegedüs Géza (“civiele” schrijver, literair-historicus, universiteit instructeur), het Lezen van schoonheid recht, voormalige radioprogramma schepper, in 1987. (Je kan zelfs niet denk dat je het kon lezen op het internet.)

hoe het boek ontwikkelt zich inleven in een man

hoe het boek ontwikkelt zich inleven in een manEr is veel te zeggen over het wanneer, wat, waarom wij lezen of niet lezen. Ja, er kan een dag dat we ons realiseren voor een lange tijd was er geen boek in onze handen, of we hebben niet het lezen van een roman: een wet kunnen we zo denken, hoe om te versnellen dingen om te doen – en hoe we ons kunnen verdiepen in een hogere moeilijke werk. Het lezen van onze inhoud, zegt veel over ons: anders lezen we, als easy rust verlangen en iets anders, als we open, speleologie te doen in een meer filosofische thema-boek. Zegt veel over onze favoriete boek van poëzie. De moeite waard na te denken over wat jouw favoriete gedicht is: zijn ze Gelukkig? Speels? Een stemming opnemen? Misschien een meer algemeen bindend, voor velen een belangrijke boodschap?

Het ontwikkelen van empathie vaardigheden die onze  Niet alleen in onszelf kunnen we te weten komen hoe beter het boek dat ik gebruik, maar met anderen empathisch dan we zijn. Het lezen is al veel informatie die we kunnen krijgen (bijvoorbeeld een ander continent u woont, of een eeuw geleden, leefden volkeren over) en het aangaan van spannende één-op-één uit ons verre van het karakter van de motieven, “de drijvende kracht” om u te leren kennen. (Hoewel waarschijnlijk veel zal veroordelen Anna Karenina of Dostojevski ‘ s acties, maar leuk om te weten zijn verhaal, dacht de wereld.) De reader is via een denkbeeldige (of eigenlijk gebeurd) situaties “in het midden kunnen we, door middel van leuke en nuttige ervaring die we kunnen krijgen. Onderzoek – bijvoorbeeld, de York University en Michigan University studies – om te bewijzen, om daarmee de ontwikkeling van sociale vaardigheden. Volgens deskundigen is dit vooral de romantische roman of detective verhaal zijn de beste – een ander argument voor een Agatha Christie-roman, of een Jane Austen verhaal om te lezen. Minder stress voor ons

Wanneer u boekt, nemen we in onze handen, in principe om de “kracht” van de hersenen te richten op de meer je blijven hangen op een onderwerp – to-face, bijvoorbeeld, de multi-tasking bevestiging (waarin ik gedwongen voelen om hier-er “rond te rennen”). Misschien onnodig om te zeggen, het lezen van een proces, in hoeverre is de ontwikkeling van concentratie. Aangename en verre van verwaarloosbaar “bijwerkingen” en een aanzienlijke vermindering van onze dagen ellendig effecten van stress – leest u in de aandacht door middel van een soort van ontspanning maakt de hersenen. Dit wordt aangetoond door de Universiteit van Sussex in 2009 een onderzoek uitgevoerd. Tijdens het onderzoek verschillende groepen, stress niveaus onderzocht: het “lezen” van stress niveau is een 6 minuten na het lezen van 68 procent (ter vergelijking: de muziek behoort tot 61 van de wandeling 42 procent).

het lezen van boeken, literatuur, boeken-uitbreiden van de woordenschat

het lezen van boeken, literatuur, boeken-uitbreiden van de woordenschatBraves we Een heel inspirerende citaten met de internet pagina te bestuderen ons realiseren van een aantal boeken die we kunnen vinden zinnen, die zij moedigen, ze moedigen nieuwe ideeën maakt kan. (En niet per ongeluk vinden zo veel citaten afstuderen op panelen.) Nog meer spannende echter, kunt u de track van een boek als de held of heldin naar de sonore offerte opgenomen de zin instellen. In veel gevallen, een boek de inhoud, bemoedigt, of eigenlijk de ideeën in een moeilijke situatie. (Dit verklaart de schilder van het Bouwland Red riding hood’, ‘ mijn Leven van de heiland: Adorján Manasse recht, waar hij de tweede wereld oorlog laatste dagen hoe te overleven sommige van de Jókainak van idee. Maar een vergelijkbaar positief resultaat van onderzoek van de Ohio state University het lezen van de effecten.)

We hebben om te leren praten Het is een bekend feit dat een boek lezen – de literatuur van het boek – voor de uitbreiding van uw woordenschat. Misschien is het eerste we willen verwoorden. (Niet toevallig vertelde het verhaal van een aantal liefhebbers, die emoties gedichten, citaten met voor de mens onder de aandacht.) Het is ook belangrijk, als het ons eigen kunnen onze gevoelens. Veel mensen geven de sterkte en troost in Attila József de volgende regels: “op handen en voeten kruipen. Bestaan van God,/ op zoek down on me en tilde me./ Deze vrijheid gaf me begrijpen,/ dat er meer kracht omoment dat wij niet kunnen zien door het belang van deze, maar het is een veel eenvoudiger en meer vertrouwen te formuleren sommigen zeggen tot kantoor, een e-mail in de tekst, die het lees meer. En niet te vergeten het feit dat je bent veel meer kans om te verwijzen naar stilistische en taal problemen. Echter, er zijn andere situaties, ook in een tijd van groot belang om de literatuur goed op de hoogte.

Bijvoorbeeld, wanneer de emoties die p je voeten, vertrouw op mij.” De verschijnselen van de professionele wetenschapper, ik merkte ook op: “in het Gewone spraak in een paar van de spirituele evenementen om een passend woord. Sinds de expressieve woord wij op zoek bent naar de dichter die in dat deel van ons ontbreekt,” zei hij en Benedek ‘ Marcell schrijver, literair historicus lezen van schoonheid in het boek.

 

    Write a Reply or Comment

    Your email address will not be published.


    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>